Massasjepistol | Er det verdt pengene?

Massasjepistoler massasje

Hvis du er seriøs om helse og kondisjon, bør muskelgjenopprettingsprosessen være like viktig. Tenk på det – når du trener, blir kroppen din belastet mye, så det er viktig å passe på musklene dine for å holde dem i orden.

I en verden fylt med massasjeprodukter, hvor mye vet vi egentlig om hvilke produkter som faktisk fungerer?

Hvorfor prøve en massasjepistol?

Massasjepistoler er det nest beste på markedet og har noen virkelig fantastiske fordeler. Disse fordelene inkluderer:

  • Lette muskelsår
  • Forbedre fleksibiliteten.
  • Økende bevegelsesområde.
  • Forbedre den generelle muskelhelsen.

Massasjepistoler bruker perkusjonsterapi for å komme dypt inn i muskelvevet som en måte å bryte opp knuter og lindre spenninger. En massasjepistol gir sterke pulser og vibrasjoner i muskelvevet, noe som gjør den mer effektiv enn andre gjenopprettingsprodukter.

Hvis du bruker en massasjepistol regelmessig, vil du se en drastisk forbedring i muskelhelsen og ytelsen når du trener.

Massasjepistol smerte

Er massasjepistoler verdt pengene?

Kostnader på dyre sportsmassasjer, fysiobesøk og ulike restitusjonsbehandlinger vil til slutt balle seg opp og ende opp med å koste deg mye penger. Ved å kjøpe en massasjepistol, som du kan bruke daglig, vil spare deg penger i det lange løp.

Massasjepistoler har den ekstra fordelen av å være bærbare og lette, noe som betyr at du kan bruke den i treningsstudioet, hjemme eller til og med på kontoret! Den leveres også med en beskyttende bæreveske, noe som gjør den enda mer praktisk å bruke mens du er på farten.

Massasjepistol tilbud

Så er de virkelig verdt pengene?

Massasjepistoler.no tilbyr 4 forskjellige modeller fra 2490 kr,- til 3490 kr, og konkurrerer med andre store merker på markedet. Du kan komme over billigere alternativer på eBay, men i disse tilfellene får du virkelig det du betaler for! Når det gjelder kvalitet og lang levetid så kan du være trygg på at du får et massasjepistol av topp kvalitet. 

Hvis du lider av DOMS eller bare generell muskelsårhet, vil en massasjepistol bli din nye beste venn. Etter tøffe treningsøkter kan du oppleve forsinket utbrudd av muskelsår opptil 3 dager senere – auch! Men med en effektiv og konsekvent gjenopprettingsrutine, vil du være tilbake i treningsstudioet før du vet ordet av det, uten å måtte snuble rundt av smerte.

Les også: Top 10 fordeler med en massasjepistol

Massasjepistol fordeler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *