Forbedret søvn: Kan perkusiv terapi fra en massasjepistol forbedre søvnen din?

massasjepistol søvn

Over 1 million nordmenn sliter med søvn.

Søvn er grunnlaget for optimal helse, men i Norge alene lider over 1 million mennesker av en diagnostisert søvnforstyrrelse, med nesten 200 000 nordmenn som bruker reseptbelagte søvnhjelpemidler.

Bortsett fra risikoen forbundet med reseptbelagte og OTC-medisiner, viser forskning at dårlig søvnkvalitet har en negativ effekt på hormonene, treningsytelsen og hjernefunksjonen. Vi i massasjepistoler.no jobber for at du skal kunne få den søvnen du fortjener ved bruk av massasjepistol

massasjepistol restitusjon

Få en bedre hverdag

Biostrap har for tiden den mest avanserte bærbare søvnenheten på markedet med muligheten til å spore søvn ved hjelp av tusenvis av beregninger. Med det mål om å se på effekten av perkusiv terapi på søvn, vurderte Therabody og Biostrap 73 friske voksne fra 18-40 år som trente minst tre ganger i uken i minst 30 minutter, i totalt fem uker.

De første to ukene levde deltakerne sin “normale livsstil.” I løpet av uke tre og fire benyttet deltakerne massasjepistol. Deltakerne benyttet den anbefalte behandlingen etter minst 30 minutters trening og søvn. I den femte og siste uken gikk deltakerne tilbake til sin normale rutine, uten massasjepistol.

forbedret søvn

Inkluder en massasjepistol i hverdagen din

Therabody og Biostraps funn konkluderte med at massasjepistol perkusive terapi av en massasjepistol var i stand til å hjelpe 87% av deltakerne med å sovne nesten 5 minutter raskere enn de vanligvis gjør på en “normal natt.” I tillegg sov 70% av deltakerne lenger gjennom hele natten, med et gjennomsnitt 7% mindre oppvåkning per deltaker. Til slutt indikerte resultatene at 56% av deltakerne likte en høyere total søvnpoeng, som tar hensyn til faktorer som søvnvarighet, dyp søvn, effektivitet, våkenhet og bevegelse.

Therabody og Biostrap fant at en naturlig velværeløsning for bedre søvn kan være så enkelt som å bruke massasjepistol i to minutter før du legger deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *