Showing all 7 results

Massasjepistol

Har du lyst på en massasjepistol? Vi tilbyr Trigger Point modellen som har vunnet best i test 2023 prisen av Tekguide.no og 3 modeller fra det verdenskjente merke Booster. Ta en titt på de ulike modellene vi tilbyr og finn den som passer deg best.

Out of stock
kr4,990.00
Out of stock
kr3,490.00
Out of stock
kr2,990.00
-17%
Original price was: kr2,999.00.Current price is: kr2,499.00.
Out of stock
kr4,990.00
Out of stock
kr3,790.00
Out of stock
kr3,990.00

Massasjepistol best i test ikon

Best i test

Massasjepistoler.no er den eneste leverandøren i Norge som tilbyr Alpha Tech - massasjepistol som vant best i test prisen av tekguide.no

Massasjepistol

Unn deg selv profesjonell massasje hver eneste dag. En massasjepistol gir deg mange helsemessige fordeler og bidrar til en bedre hverdag.

Massasjepistol ikon garanti

Garanti | Levering

Når du kjøper en massasjepistol av massasjepistoler.no har du 2 års garanti på produktet. Vi garanterer også levering på 1-2 virkdager.

Massasjepistol kundeservice ikon

Kundeservice

Skulle du ha noen spørsmål så hjelper kundeservicen vår deg mer enn gjerne. Vår kundeservice avdeling er åpen mandag - fredag (08:00-16:00)

Her er noen generelle retningslinjer for hvor ofte eller hvor mye du skal bruke en massasjepistol:

Muskelaktivering - 30 sekunder: Før en treningsøkt eller aktivitet må du målrette musklene dine med massasjepistolen i opptil 30 sekunder for å aktivere muskler og nervefibre.

Muskelaktivering - 15 sekunder: Bruk massasjepistolen midt under en treningsøkt i ca 15 sekunder på hver muskelgruppe. Muskler som begynner å bli trette eller får en liten krampe kan gis et løft med ytterligere 15 sekunders økt.

Gjenoppretting og smertelindring - 2 minutter: Etter trening kan du trygt bruke massasjepistolen i opptil 2 minutter på hver muskelgruppe. Denne prosessen kan gjentas gjennom dagen med minst 1-2 timers hvile imellom.

Hvis du ikke har brukt massasjepistoler, må du vurdere toleransen din ved å bruke massasjepistolen ikke mer enn en gang om dagen.

Muskelgruppene kan behandles slik:

 • Skuldre - 15-20 sekunder X3 ganger.
 • Bryst - 30 sekunder X2 ganger.
 • Rygg - 30 sekunder X3 ganger.
 • Bakside bein - 30-60 sekunder X4 ganger.
 • Framside bein - 30-40 sekunder X3 ganger.

MAssasjehodene

Gaffelhode

Gaffelfestet har et dobbeltsidig design som gjør at du kan målrette den mot mer spesifikke områder av kroppen din. Det er spesielt effektivt over øvre nakke og ryggrad.

Du kan også bruke gaffelen til å massere leggmuskulaturen og øke sirkulasjonen rundt føttene. Gaffelhode har den perfekte formen for å passe rundt de fleste ankler. Dette massasjehode brukes ofte til de som sliter med mobilitet etter for eksempel en skade.

Massasjepistol gaffelhode
Massasjepistol kilehode

Kilehode:

Vårt andre massasjehode gir en veldig presis massasje og den kan brukes til de fleste muskelgrupper. Den flate, smale formen er perfekt for å massere områder som bekken og skulderbladene.

Den er i stand til å kommer dypere inn i muskelvev og kan brukes til å sonere inn på de vanskelig tilgjengelige områdene. Det er ofte umulig å oppnå en presis effekt med hendene alene, og dette massasjehode lar deg levere målrettet behandlig til områder som ikke er lett tilgjenglige.

Stor og liten ball

Store massasjehode: brukes hovedsakelig til store muskelgrupper som glutes, hamstrings og quads. Den dekker et større overflateareal, slik at du kan målrette massasjen mot større muskelgrupper samtidig.

Lille hode: Perfekt for generell bruk i store og små muskelgrupper. Dette er vanligvis et tilbehør til generell massasje og den kan brukes til de fleste muskelgruppene.

Massasjepistol massasjehoder
Massasjepistol kjeglehode

Kjeglehode

Kjeglehodet er et litt spesielt, men et helt nødvendig tilbehør. Dette massasjehode er designet for avansert, presis massasje, og er perfekt for å målrette triggerpunkter. Kjegleformen lar deg fokusere på bestemte områder, og hjelper med å mykne opp stramme muskelknuter.

Kjeglen er mest effektiv når det gjelder å gi lettelse til de vanskelig tilgjengelige områdene. Den lille, presise formen gir maksimal presisjon og kan bidra til å redusere spenningen i rom som større massasjehoder ikke kan sones inn på.

Flatt hode

Flatt hode er veldig populært blant idrettsutøvere, og det er kjent for sin evne til å avlaste stramme muskler. Det flate massasjehode er mest effektivt på tettere muskelgrupper som quads eller pecs.

Kompatibel med høyhastighetsinnstillinger, er den flate, brede overflaten raskt i stand til å dekke store områder. Kan enkelt brukes på tvers av alle muskelgrupper. Dette massasjegode er et must i praktisk talt alle treningsrutiner.

Massasjepistol flatthode

Trigger Point - Norges beste massasjepistol?

Vi i massasepistoler.no er stolte av å kunne presentere Trigger Point Premium massasjepistol. Ikke nok med at den vant (massasjepistol best i test prisen 2021) - av Tekguide.no, men den dominerer det norske markedet. Så hvorfor har nettopp denne modellen blitt så populær?

Trigger Point Premium gir deg 15 forskjellige behandlingsfrekvenser, kommer med 5 forskjellige massasjehoder og har en behandlingsdybe på hele 12 mm. Alpha Tech er også utrolig praktisk ettersom den veier kun 1.5 kg og er lett å ta med seg hvor enn du måtte ønske.

Her får du med 2 batterier med en sammenlagt batteritid på 6 timer. Det er anbefalt å bruke massasjepistolen ca 20 minutter hver dag. Dette betyr at du kan bruke Trigger Point Premium massasjepistol i nesten 3 hele uker før du trenger å lade den!

En annen viktig faktor når du skal kjøpe en massasjepistol er hvor stillegående den er. Du kan se for deg at du drar til en massør som begynner å rope inn i øret ditt i mens du nyter en behagelig massasje - ikke helt optimalt. Vi kan betrygge deg med at Trigger Point er en av de mest stillegående massasjepistolene på markedet med kun 50-55 dB.

Trigger point massasjepistol

Hvorfor benytte en massasjepistol?

Siden massasjepistolen ble oppfunnet i 2008 har den gått sin seiersgang blant idrettsutøvere over hele verden. Her får du et produkt som både effektivt forebygger treningsskader og restituerer musklene etter endt treningsøkt. Vi har sett nærmere på noen av de beste grunnene til å bruke massasjepistol på regelmessig basis både før og etter trening.

Forebygging av idrettsskader med massasjepistol

Massasjen som du kan nyte godt av fra en massasjepistol hjelper med å forbedre muskelsammentrekningen noe som resulterer i forlengelse og styrking av muskler og vev. Hovedformålet med en massasje er at musklene slapper av og slik at spenninger i kroppen blir lindret, noe som vil bidra til å forkorte muskelgjenopprettingstiden mellom treningsøktene og minske smertene forbundet med stive og ømme muskler.

Tilførselen av næringsstoffer og oksygen blir også forbedret på grunn av massasjen, og derfor øker også blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen. Dette bidrar til å forhindre overtrening på grunn av den beroligende effekten det har på nervesystemet. I sum vil du kunne øke kraften og ytelsen betraktelig, samtidig som musklene blir mer fleksible og effektive.

Skade massasje

Kraftig smertelindring

Vibrasjons-stimulering er en form for massasje som er basert på hurtige vibrasjoner med varierende grad av trykk. En massasjepistol gir fordelen av å kunne effektivt produsere vibrasjoner dypt inn i muskelen som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen rundt i kroppen, noe fører til mer oksygen og næringsstoffer til musklene. Resultatet av dette er rask restitusjon, forbedret bevegelsesområde, smertelindring og reduksjon av muskeltretthet og ømhet. Smerter i nakke, skuldre og korsrygg kan lett lindres med den avanserte vibrerende effekten fra en massasjepistol.

Rehabilitering med massasjepistol

Massasje er kjent for å være en av de mest effektive formene for rehabilitering av idrettsskader. En massasjepistol vil dermed kunne fremskynde restitusjonsprosessen og samtidig forhindre ny skade. En massasjepistol fungerer som et supplement til standard skaderehabiliteringsprosess og forbedrer sirkulasjon inn i musklene og hjelper de skadede områdene til å bli mer fleksible og gro på kort tid.

Mindre melkesyre

Melkesyre dannes når oksygennivået i kroppen er lavt og kroppen begynner å kompensere ved å omdanne nydannet laktat til energi. Dette skjer ofte under intens trening, og melkesyren har en tendens til å bygge seg opp i blodet raskere enn du klarer å forbrenne den.

Dette kan få deg til å føle deg utmattet, kvalm og ha krampefølelser i musklene. En massasjepistol kan reversere dette, da det hjelper frigjøring av melkesyre og andre giftstoffer fra musklene til omkringliggende vev. Dette vil bidra til å redusere risikoen for muskelsårhet som ofte kommer etter en langvarig anstrengelse på grunn av opphopning av melkesyre.

forebyggende massasjepistol

Aktivering av nervesystemet med massasjepistol

Nervesystemet stimulerer og regulerer muskelaktiviteten og opprettholder kroppens homeostase. For hver aktivitet med musklene blir nervesystemet varslet. En massasjepistol bidrar til å stimulere reseptorene i det sympatiske nervesystemet, som forårsaker vasodilatasjon i hud og muskler, og frigjør derved spenninger og hjelper musklene til å slappe av samtidig som de forbedrer mobiliteten.

Lindrer muskelspasmer og stivhet

En massasjepistol kan bidra til å lindre muskelspasmer og stivhet som kan oppstå ved intens trening. Muskelspasmen fører ofte til sammentrekninger i musklene, noe som betyr at muskelen mangler riktig blodgjennomstrømning. Dette kan resultere i smertefulle spasmer. Massasjepistolen virker ved å legge press på og berolige muskler, sener og leddbånd for å redusere spasmer og smertefulle sammentrekninger

bevegelsesområde

Forbedret bevegelsesområde

En massasjepistol fungerer på muskler, bindevev, sener, leddbånd og ledd, som alle fungerer sammen for å hjelpe mobiliteten. Med konsekvent bruk av massasjepistol vil leddene bli mer fleksible og mindre utsatt for belastninger og forstuinger.

Avslappede muskler og forbedret blodsirkulasjon jobber dermed sammen for å forbedre kroppens fleksibilitet og bevegelsesområde. Forbedret bevegelsesområde vil igjen resultere i bedre ytelse fleksibilitet.

Bryt opp arrvev med massasjepistol

Arrvev består av kollagenfibre som hjelper til med å reparere skadede fibre i kroppen. Dette vevet er ikke like elastisk som kroppens naturlige muskelvev. En massasjepistol gir dyp vevsmassasje, som vil hjelpe til med å bryte ned disse arrvevene, og dermed lindre smertene. Du kan effektivt benytte en massasjepistol for å behandle arrvev etter operasjoner, så ikke bare for sportsskader.

Bedre velvære

Det er mange andre helsemessige fordeler med massasjepistol i tillegg til lindring av smerter og bedre muskelytelser. Dette inkluderer økt mobilitet, forbedret søvn og forbedret immunitet. En massasjepistol kan også være nyttig som ledd i behandling av depresjon og angst, fibromyalgi, fordøyelsesforstyrrelser og stressrelatert søvnløshet.

Grunner til at du trenger en massasjepistol

Tenker du at en massasjepistol er mest beregnet for veldig seriøse idrettsutøvere? Selv om massasjepistol blir brukt av mange profesjonelle toppidrettsutøvere er dette et produkt som veldig mange kan nyte godt av. Har du akkurat begynt å trene kan muskelsmertene oppleves som veldig ubehagelige, og en massasjepistol kan derfor hjelpe deg å komme over den verste kneika i begynnelsen slik at du får ekstra motivasjon for å fortsette.

Flere av våre kjente massasjepistol modeller

Massasjepistol booster E - Svart

Booster massasjepistol - Verdenskjent merke

Booster er et veletablert merke som har blitt verdenskjent på kort tid. Dette også med god grunn da Booster leverer kvalitet i alle ledd. Vi tilbyr 3 ulike booster massasjepistoler i sotrimentet vårt. Booster er i stor vekst, og vi forventer å få inn flerer modeller innen kort tid.

Booster E - er en klar bestselger i booster sortimentet. Her får du mye massasjepistol for pengene og designet på denne modellen er like enestående som funksjonaliteten. Her får du 9 behandlingsfrekvenser, 5 massasjehoder og 3 timers batteri levetid! I likhet med Rehab Gun modellen vår, så er denne utrolig stillegående med kun 55 dB.

Booster Lite - modellen som koster lite men gir deg så mye. Det sies at det enkle er ofte det beste, og her har du booster lite i et nøtteskall! Her slipper du å velge frekvens da den kommer med kun ett behandlingsnivå. Utenom dette så har den 3 massasjehoder og 1 times batteri levetid.

Booster Pro - kan minne litt om booster lite modellen, men denne modellen gir deg enda flere funksjoner. Her får du 6 forskjellige behandlingsfrekvenser og 4 forskjellige massasjehoder. Bruke Booster Pro i 20 minutter om dagen, og dens 1 times batteri levetid varer hele 3 dager før den trengs å lades.

Trigger Point M16 massasjepistol

Trigger Point M16 massasjepistol er en av de råeste massasjestolene på markedet! Det er ikke tvil om at dette er en av de mest populære massasjepistol modellene vi tilbyr og at den gir helt utrolige resultater.

16mm behandlingsdybde - Det som gjør denne modellen helt unik er dens utrolige behandlingsdybde på hele 16 mm! En normal massasjepistol har ca 10-12 mm dybde, så her er Trigger Point M16 helt overlegen. En gjennomsnittelig massasje ligger på ca 9-10 mm, så du kan være sikker på at Trigger Point massasjepistol når dypt inn i muskelaturen og gir en rekke helsemessige fordeler.

8 utskiftbare massasjehoder - M16 massasjepistol er utstyrt med 8 forskjellige formede massasjehoder. Hvert hode er spesielt laget med tanke på ulike muskelgrupper for å hjelpe deg med å slappe avi forskjellige muskelvev mens du forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper til med å akselerere både oppvarming og restutisjon.

5 justerbare hastighetsnivåer - M16 massasjepistol har 5 justerbare hastighetsnivåer. Dette betyr at du kan velge mellom 1200-2400 slag per minutt. Dette lar deg enkelt finne de vibrasjonsinnstillingene som passer best til dine behov, enten det er for muskelavslapping etter trening eller en daglig kroppsmassasje.

Massasjepistol M16 Trigger
Massasjepistol booster nyheter

Booster massasjepistol - NYHETER

2 helt nye Booster massasjepistol modeller - Vi er stolte av å kunne presentere våre splitter nye Booster massasjepistoler. Begge modellene ble helt utsolgt allerde første uken etter at vi lanserte dem. Den svarte modellen heter Booster M2, i mens den grå modellen heter Booster A5.

Booster M2 og Booster A5 massasjepistol - Gir deg dyp og kraftig vibrasjons-stimulering, noe som bidrar til å øke hastigheten på muskelgjenoppretting, redusere kronisk smerte og forbedre mobiliteten ved å forbedre blodsirkulasjonen.

8 Behandlingsvarianter og 6 massasjehoder - Begge Booster massasjepistol modellene er trådløse og utstyrt med 8 justerbare behandlingsvarianter som kan dekke dine ulike behov for muskelavslapping og daglig kroppsmassasje. Det følger også med 6 massasjehoder for å målrette massasjen mot ulike muskelgrupper.

Batteri - Både M2 og A5 massasjepistol gir dypvevs perkusjon muskelmassasje med 12 mm behandlingsdybde. Det følger med et overlegent innebygd 2500 mAh oppladbart litiumbatteri, som gir opptil 4-5 timers bruk etter det er fulladet. Batteriet har også en LED-skjerm som viser hvor mange prosent batteriet har igjen.

Fordelene med en massasjepistol

På flere klinikker over hele verden så satser de nå på dette produktet og dette med god grunn. Her er 11 fordeler med en massasjepistol:

 1. Fjerner muskelknuter.
 2. Slapper av overfladiske og dype muskler.
 3. Forbedre sirkulasjonen ved å øke blod- og lymfestrømmen.
 4. Forbedre fleksibilitet, koordinering og ytelse.
 5. Fremskynder muskelgjenoppretting og restitusjon.
 6. Det eliminerer melkesyre, og forkorter dermed utvinningen mellom treningsøktene.
 7. Aktiverer nervesystemet og varmer opp musklene.
 8. Reduserer muskeltretthet og lindrer smerte.
 9. Hjelper med å redusere stress ved å avlaste muskelspenning.
 10. Lindrer muskelspasmer og muskelstivhet.
 11. Bryter opp arrvev.
Massasjepistol premium bruker manual

Lær mer om massasjepistol

Kan en massasjepistol virkelig redusere muskelsmerter?

I løpet av de siste årene har massasjepistol blitt et populært produkt som blir brukt [...]

Massasjepistol | Er det verdt pengene?

Hvis du er seriøs om helse og kondisjon, bør muskelgjenopprettingsprosessen være like viktig. Tenk på [...]

Ofte stile spørsmål om massasjepistol

Her er noen generelle retningslinjer for hvor ofte eller hvor mye du skal bruke en massasjepistol:

Muskelaktivering - 30 sekunder: Før en treningsøkt eller aktivitet må du målrette musklene dine med massasjepistolen i opptil 30 sekunder for å aktivere muskler og nervefibre.

Muskelaktivering - 15 sekunder: Bruk massasjepistolen midt under en treningsøkt i ca 15 sekunder på hver muskelgruppe. Muskler som begynner å bli trette eller får en liten krampe kan gis et løft med ytterligere 15 sekunders økt.

Gjenoppretting og smertelindring - 2 minutter: Etter trening kan du trygt bruke massasjepistolen i opptil 2 minutter på hver muskelgruppe. Denne prosessen kan gjentas gjennom dagen med minst 1-2 timers hvile imellom.

Hvis du ikke har brukt massasjepistoler, må du vurdere toleransen din ved å bruke massasjepistolen ikke mer enn en gang om dagen.

Ballen - Det mest brukte massasjehodet for massasjepistol. Avhengig av produsent, er den laget av enten tett gummi eller herdet skum. Den er designet for å behandle både store og mellomstore muskler, og er generelt sett den mest allsidige.

Det flate hodet - Et flott multifunksjonsutstyr. Fra pecs til glutes, er det flate hodet i stand til å gi en tettere massasje kontra den store ballen. Den har ikke skarpe kanter, så den vil derfor ikke skade deg hvis du tilfeldigvis kjører over et bein mens du masserer.

Kulen - Best brukt på triggerpunkter eller knuter. Dette massasjehodet er flott for å virkelig fokusere på et bestemt sted på kroppen. For eksempel områder rundt skuldrene eller forskjellige festepunkter for leddbånd.

Gaffelhodet - Det tosidige hodet lar deg målrette massasjen mot områder som ryggraden, og kan være nyttig for ryggsmerter. Den kan også brukes til andre steder som leggmusklene eller langs akillessene.

Hvis du bruker den med forsiktighet, kan du bruke en massasjepistol på nakken. Dårlig holdning og lengre perioder med å sitte bidrar til nakkesmerter. Faktisk fant en studie at 50-70% av alle voksne opplever nakkesmerter i løpet av livet.

For å bruke en massasjepistol for nakkesmerter, anbefaler vi at du først vurderer toleransen din mot slagverkene som produseres av massasjepistolen. Å bruke for mye press kan potensielt forverre nakkesmerter.

Det anslås at hele 80% av alle voksne vil oppleve ryggsmerter en gang i livet. Selv om det er ekstremt viktig å først konsultere legen din for å finne ut den nøyaktige årsaken til smerter i korsryggen, er en vanlig årsak stramme, overarbeidede muskler. Hvis det er tilfelle, kan en massasjepistol være et utmerket tilleggsverktøy for å hjelpe smerter i korsryggen.

Hvis smertene du opplever i korsryggen er akutte, anbefaler vi at du starter på en lavere innstilling for å vurdere smertetoleransen. Gi god tid mellom massasjene for å forsikre deg om at du ikke forverrer korsryggsituasjonen.

* VIKTIG* Hvis du er gravid, må du alltid konsultere legen din før du bruker en massasjepistol eller annet terapeutisk utstyr.

En massasjepistol kan være en uvurderlig palliativ løsning for den gravide moren. De fleste kvinner i løpet av graviditeten vil utvikle en viss grad av smerte, oftest i korsryggen, bekkenområdet eller mellom skulderbladene for å nevne noen.

Generelt, hvis det utvises forsiktighet, bør bruken av en massasjepistol for mange av disse kroppsregionene være helt trygg. Vi anbefaler at du starter sakte for å fullstendig vurdere hvordan kroppen din reagerer