Våre brands

Ledende Teknologi AS tilbyr kvalitetsprodukter av topp kvalitet og til markedsledende priser. Vi fokuserer på teknologiske produkter som bidrar til en bedre hverdag. Når du handler hos oss kan du være trygg på at du mottar pakken din i løpet av 1-2 virkedager og vi tilbyr alltid 100% fornøydgaranti. Nedenfor kan du se de ulike merkevarene vi tilbyr:

Massasjepistol

Massasjepistoler.no er norges største leverandør av massasjepistol. Vi tilbyr merker som har vunnet best i test priser hos flere aktører og som brukes av både kiropraktorer og idrettsutøvere. Vi tilbyr raskt levering på 1-2 virkedager. 

Airfryer

Cosori.no tilbyr markedsledende airfryer modeller som har vunnet verdenskjente priser. De har blitt omtalt i Forbes.no, New York Magazine og har fått over 4,7 av 5 stjerner basert på over 55 000 kundeanmeldelser på Amazon. 

Massasjestol

Mazzetti.no tilbyr trolig norges beste massasjestol og har hovedkontor i Oslo. De tilbyr italiensk design og skandinavisk kvalitet. Massasjestolen tilbyr unike funksjoner, noe som gjør den helt unik og populær i det norske markedet. 

Våre venner

Nedenfor finner du en liste over våre samarbeidspartnere:

Robotstovsuger

Neatsvor.no tilbyr robotstøvsugere med unike funksjoner i den beste kvaliteten. I butikken finner du alt du trenger til vask og støvsuging av gulv. Neatsvor kom på første plass i Guidesiden sin robotstøvsuger test.

Sup-brett

Hydro-Force.no vokser i lynfart som leverandør oppblåsbare sup brett og tilbehør. Med gode tilbakemeldinger fra flere hundre kunder fikk vi bekreftelsen vi lette etter – padling og surfing trender i Norge!

Jacuzzi

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare jacuzzi og spatilbehør. I nettbutikken får du tak i alt du trenger for å slappe av etter en lang dag på jobben eller trening!

Dusjkabinett-1072x800-1

Dusjkabinett.no har som fokus å tilby stilige dusjvegger, dusjkabinett og tilbehør til dusjen. Med et bredt sortiment og fagfolk i kundeserviceteamet, har vi alltid den rette dusjløsningen for deg!